MARIE SAINABOU JENG  Stifter og direktør

MARIE SAINABOU JENG

Stifter og direktør

SARA BRINK LARSEN  Kommunikationsrådgiver og projektleder

SARA BRINK LARSEN

Kommunikationsrådgiver og projektleder

EMIL STENZ AARDESTRUP  Journalist

EMIL STENZ AARDESTRUP

Journalist


DSC01112.jpg

MARIE SAINABOU JENG

Stifter og direktør
+ 45 26 14 72 60
marie@koalitionkbh.dk
 

Marie leder Koalition og arbejder som pr- og kommunikationsrådgiver og projektudvikler

Sideløbende underviser Marie på Suhrs Højskole i madpolitik og systemkritik og blogger om madkultur for Point of View International.

Marie er medstifter af Madbloggersymposium 2010, den første faglige og sociale samling af danske madbloggere, og medstifter af netværket mad+medier, der i 2011 blev iværksat med missionen om at højne kvaliteten af madkommunikationen. Netværket var aktivt ledet frem til 2015 og samlede 900 danske madkommunikatører.

Marie er opkaldt efter mormoren Marie Eriksen, der drev et lille landbrug i Himmerland. Fru Eriksen tillod sjældent Marie at hjælpe til, men som betragter til dyrkningen af frugt, bær og grøntsager, til syltning, bagningen og andre måltidsgøremål blev nysgerrigheden for madens system plantet i Marie allerede fra barnsben.


Sara, 02-kopi.jpg

SARA BRINK LARSEN

Kommunikationsrådgiver og projektleder
+ 45 27 26 63 30
sara@koalitionkbh.dk

Sara er kommunikationsrådgiver og projektleder i Koalition og arbejder med strategi, rådgivning, community management og projektledelse. 

Før Koalition har Sara blandt andet arbejdet med kommunikation og projektledelse i brandbureauet e-Types, på Danmarks Generalkonsulat i New York og i netværket mad+medier.  

Med en far, der læste kogebøger som godnatlæsning, og en mor, der opdragede med lige dele Mozart og Michael Kvium, faldt Sara i kulturgryden som ganske lille. 

Siden har mad-, design- og kulturstof været omdrejningspunktet for hendes virke i kommunikationsbranchen og har blandt andet ført til opgaver som afvikler på mad+medier-prisen, digital rådgiver for Bang & Olufsen og community manager for Udenrigsministeriet i New York.