Back to All Events

PEJ Gruppen: Good Cow, Bad Cow — aktivistisk madkommunikation


Foto: Mika Baumeister

Foto: Mika Baumeister

Hvem definerer, hvordan vi taler om sundhed, klima og bæredygtighed? Banen kridtets for alvor op i samtalen om, hvad vi skal spise, og madaktivisterne fører an.

Marie Sainabou Jeng kaster et kritisk blik på budskaber og virkemidler i kampen om at definere mad-diskurserne og tegner profilerne af dagens virksomhedsaktivister, hvor aktørerne både er enkeltpersoner, virksomheder og organisationer.

Kom med til oplægget ved at deltage i PEJ Gruppens konference Food + Consumer Trends, der finder sted i København, Herning og Oslo i efteråret 2019.

Food + Consumer Trends

Food + Consumer Trends er en heldagskonference om future food trends 2021-2024, der kaster lys over tidsånd, købs- og forbrugeradfærd, kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage.

300+ deltager hvert år for at blive klædt på til at håndtere fremtidens udfordringer og lægge en klar strategi for virksomhed, brand, produkter og kommunikation.

Konferencen afvikles i tre byer i september 2019 og giver inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante branchefolk med noget på hjertet.

Et stort team af eksperter stiller deres viden og erfaring til rådighed. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter inspiration og netværk til fødevarebranchens mest inspirerende konference.

Hvor og hvornår

18.9.: København
24.9: Herning
26.9.: Oslo

Læs mere og køb billet her.