Back to All Events

NYC Food Tank Summit - Koalition deltager i stor konference med globalt madfællesskab


food tank summit.jpg

Koalition krydser Atlanten for sammen med nogle af verdens førende madpersonligheder at tage et kritisk blik på det globale fødevaresystem.

NYC Food Tank Summit samler 80 oplægsholdere med tilknytning til mad og fødevarebranchen - fra restauratører og aktivister til direktører og politiske kræfter - for i fællesskab at undersøge, hvordan branchen arbejder med bæredygtighed, og hvordan verdens mange aktører kan lære af hinanden og sammen bidrage til et sundere og stærkere fødevaresystem.

Blandt deltagerne er prominente navne som Dan Barber, Marion Nestle, Kimbal Musk, A.C. Gallo, Rep. Adriano Espaillat, Mark Hyman, Leah Penniman, Karen Washington, Rocky Dawuni, Ron Ben-Israel, Sam Kass, Tom Colicchio og mere end 60 andre madskikkelser fra hele verden.

Bag konferencen står organisationen Food Tank, som er et verdensomspændende fællesskab, der arbejder for at uddanne, inspirere og skabe forandring i vores fødevaresystem. De støtter og sætter fokus på både miljømæssigt, socialt og økonomisk bæredygtige initiativer, der bidrager til et sunderefødevaresystem og hjælper verden i kampen mod problemer som hungersnød, overvægt og fattigdom.

Hvis du deltager i konferencen, så mød os til en snak om, hvordan vi sammen kan forandre fødevarestystemet i en grønnere retning. Alternativt kan indholdet fra hele første dag streames live på Food Tanks hjemmeside.