Koalition

Koalition stammer fra det latinske coalescere, som betyder at gro sammen - fx som en midlertidig alliance mellem to eller flere parter, der går sammen for at nå et fælles mål.

”Koalition rådgiver og forbinder organisationer, der vil gro sammen med det omgivende samfund mod kulturel og bæredygtig udvikling og med mad som omdrejningspunkt. Vores fagkompetencer er pr, kommunikation og projektudvikling specialiseret i gastronomi, mad og madkultur og vores ambition er at bidrage til at drive en positiv udvikling indenfor bæredygtighed og madkultur sammen med vores kunder og samarbejdspartnere,” Marie Sainabou Jeng, stifter og direktør.

Koalition er stiftet af Marie Sainabou Jeng i 2018 og gror videre på hendes 15 års virke som pr- og kommunikationsrådgiver specialiseret i mad, måltider og gastronomi. At gro sammen med andre er heller ikke helt nyt. Marie har siden 2009 arbejdet med partnerstrukturer, hvor hun sammen med andre ligesindede selvstændige har løftet større opgaver. Den model føres videre i Koalition styrket med et hold af gode ansatte.

 


XXtvALpw.jpeg

MARIE SAINABOU JENG

Stifter og direktør
+ 45 26 14 72 60
marie@koalitionkbh.dk
 

Marie leder Koalition og arbejder som pr- og kommunikationsrådgiver og projektudvikler

Sideløbende underviser Marie på Suhrs Højskole i madpolitik og systemkritik og blogger om madkultur for Point of View International.

Marie er medstifter af Madbloggersymposium 2010, den første faglige og sociale samling af danske madbloggere, og medstifter af netværket mad+medier, der i 2011 blev iværksat med missionen om at højne kvaliteten af madkommunikationen. Netværket var aktivt ledet frem til 2015 og samlede 900 danske madkommunikatører.

Marie er opkaldt efter mormoren Marie Eriksen, der drev et lille landbrug i Himmerland. Fru Eriksen tillod sjældent Marie at hjælpe til, men som betragter til dyrkningen af frugt, bær og grøntsager, til syltning, bagningen og andre måltidsgøremål blev nysgerrigheden for madens system plantet i Marie allerede fra barnsben.

 

 

 

 


Sara, 02-kopi.jpg

SARA BRINK LARSEN

Kommunikationsrådgiver og projektleder
+ 45 27 26 63 30
sara@koalitionkbh.dk

Sara er kommunikationsrådgiver og projektleder i Koalition og arbejder med strategi, rådgivning, community management og projektledelse. 

Før Koalition har Sara blandt andet arbejdet med kommunikation og projektledelse i brandbureauet e-Types, på Danmarks Generalkonsulat i New York og i netværket mad+medier.  

Med en far, der læste kogebøger som godnatlæsning, og en mor, der opdragede med lige dele Mozart og Michael Kvium, faldt Sara i kulturgryden som ganske lille. 

Siden har mad-, design- og kulturstof været omdrejningspunktet for hendes virke i kommunikationsbranchen og har blandt andet ført til opgaver som afvikler på mad+medier-prisen, digital rådgiver for Bang & Olufsen og community manager for Udenrigsministeriet i New York.  

 

 


Emil, 01_02.jpg

EMIL STENZ AARDESTRUP

Journalist
+ 45 42 36 69 51
emil@koalitionkbh.dk

Emil er journalist i Koalition og arbejder med kommunikation og presse.

Emil er uddannet journalist og har inden sin ansættelse hos Koalition skrevet for Dagbladet Politiken. Han skriver allerheIst om, hvad der rører sig blandt progressive og grønne fødevareproducenter og hvordan de kæmper for at forme en sundere madkultur i Danmark. 

Når Emil er ude at spise, bestiller han konsekvent menukortets mærkeligste ret – fra friteret hjerne til hele peruvianske marsvin på spyd – og drømmen med arbejdet i Koalition er at sprede en større kulinarisk nysgerrighed ved de danske middagsborde.


Morten+01.jpg

MORTEN LUND

Bestyrelsesformand og forretningsudvikler
+45 40 88 88 77
morten@lund.pro

Morten er arbejdende bestyrelsesformand og forretningsudvikler i Koalition - og så byder han ind med kyndige IT-hænder og vejledning.

Morten har en økonomibaggrund, blandt andet med en Ph.D. i business models fra Aalborg Universitet, hvor han i dag er lektor og leder af Business Model Design Center. Og så rækker hans interesse for teknologi og innovation så langt, at det meste af hans hjem - fra dørlåse til laserhegn og stuelys - kan styres fra hans smartphone.

Morten er den i Koalition med det største viktualierum og den største samling af madgadgets. Han og Marie har desuden en fælles fortid som isvaffelbagere og iscremebutiksansatte i Vaffelhuset i Aalborg i midthalvfemserne.


Elisa, 01-kopi.jpg

ELISA SANDERHAGE TJÄDER (PÅ BARSEL)

Assistent
+ 45 28 60 23 75
elisa@koalitionkbh.dk

Elisa er assistent i Koalition og varetager en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder administrative opgaver, researcharbejde og bogholderi. 

Ved siden af arbejdet i Koalition studerer Elisa Ernæring og Sundhed med speciale i Fødevarer og Ledelse og har tidligere haft studiearbejde som receptionist og piccoline.

Elisas interesse for mad og bæredygtighed kommer fra barndomshjemmet, der både havde stor køkkenhave, drivhus og høns i baghaven. Inspireret af et par forældre, der altid var klar på kreative eksperimenter i køkkenet, blev Elisa tidligt interesseret i mad og i dag skinner madglæden igennem både i uddannelsesvalg, fremtidsdrømme og egne opskriftsopfindelser.