Koalition

Koalition stammer fra det latinske coalescere, som betyder at gro sammen - fx som en midlertidig alliance mellem to eller flere parter, der går sammen for at nå et fælles mål.

”Koalition rådgiver og forbinder organisationer, der vil gro sammen med det omgivende samfund mod kulturel og bæredygtig udvikling og med mad som omdrejningspunkt. Vores fagkompetencer er pr, kommunikation og projektudvikling specialiseret i gastronomi, mad og madkultur og vores ambition er at bidrage til at drive en positiv udvikling indenfor bæredygtighed og madkultur sammen med vores kunder og samarbejdspartnere,” Marie Sainabou Jeng, stifter og direktør.

Koalition er stiftet af Marie Sainabou Jeng i 2018 og gror videre på 10 års selvstændigt virke som pr- og kommunikationsrådgiver specialiseret i mad, måltider og gastronomi. At gro sammen med andre er heller ikke helt nyt. Marie har siden 2009 arbejdet med partnerstrukturer, hvor hun sammen med andre ligesindede selvstændige har løftet større opgaver. Den model føres videre i Koalition styrket med et hold af gode ansatte.

 


XXtvALpw.jpeg

MARIE SAINABOU JENG

Stifter og direktør
+ 45 26 14 72 60
marie@koalitionkbh.dk
 

Marie leder Koalition og arbejder som pr- og kommunikationsrådgiver.  

Sideløbende underviser Marie på Suhrs Højskole i madpolitik og systemkritik og blogger om madkultur for Point of View International.

Marie er medstifter af Madbloggersymposium 2010, den første faglige og sociale samling af danske madbloggere, og medstifter af netværket mad+medier, der i 2011 blev iværksat med missionen om at højne kvaliteten af madkommunikationen. Netværket var aktivt ledet frem til 2015 og samlede i alt 900 danske madkommunikatører.

Marie er opkaldt efter mormoren Marie Eriksen, der drev et lille landbrug i Himmerland. Fru Eriksen tillod sjældent Marie at hjælpe til, men som betragter til dyrkningen af frugt, bær og grøntsager, til syltning, bagningen og andre måltidsgøremål blev nysgerrigheden for madens system plantet i Marie allerede fra barnsben.

 

 

 

 


Sara, 02-kopi.jpg

SARA BRINK LARSEN

Kommunikationsrådgiver og projektleder
+ 45 27 26 63 30
sara@koalitionkbh.dk

Sara er kommunikationsrådgiver og projektleder i Koalition og arbejder med strategi, rådgivning, community management og projektledelse. 

Før Koalition har Sara blandt andet arbejdet med kommunikation og projektledelse i brandbureauet e-Types, på Danmarks Generalkonsulat i New York og i netværket mad+medier.  

Med en far, der læste kogebøger som godnatlæsning, og en mor, der opdragede med lige dele Mozart og Michael Kvium, faldt Sara i kulturgryden som ganske lille. 

Siden har mad-, design- og kulturstof været omdrejningspunktet for hendes virke i kommunikationsbranchen og har blandt andet ført til opgaver som afvikler på mad+medier-prisen, digital rådgiver for Bang & Olufsen og community manager for Udenrigsministeriet i New York.  

 

 


Emil, 01_02.jpg

EMIL STENZ AARDESTRUP

Kommunikationsmedarbejder
+ 45 42 36 69 51
emil@koalitionkbh.dk

Emil er kommunikationsmedarbejder i Koalition og arbejder med presse, kommunikation og afvikling.

Før Koalition har Emil skrevet for Dagbladet Politiken og til oktober 2018 bliver Emil færdiguddannet journalist. Han skriver allerheIst om, hvad der rører sig blandt progressive og grønne fødevareproducenter og hvordan de kæmper for at forme en sundere madkultur i Danmark. 

Når Emil er ude at spise, bestiller han konsekvent menukortets mærkeligste ret – fra friteret hjerne til hele peruvianske marsvin på spyd – og drømmen med arbejdet i Koalition er at sprede en større kulinarisk nysgerrighed ved de danske middagsborde.


DUY5S55w.jpeg

HANNAH TINGGAARD NIELSEN

Kommunikationsmedarbejder
+ 45 27 98 16 96
hannah@koalitionkbh.dk

Hannah er kommunikationsmedarbejder i Koalition og arbejder med events, projektudvikling og tekstforfatning ved siden af studierne i Ernæring og Sundhed med speciale indenfor Fødevarer og Ledelse. 

Før Koalition har Hannah boet i Melbourne, hvor hun drak så meget kaffe, at hun blev bidt af lige dele god service og en gal kaffebønne. Da det var tid til at vende tilbage til Danmark, fortsatte hun derfor som chefbarista hos Baresso Coffee og som barista hos The Coffee Collective, og i dag får hun dagligt afløb for servicegenet i kontakten med Koalitions kunder.

Siden Hannah som barn kunne tælle til 20 kartofler, skrælle dem og sætte gryden over blus, har hun følt sig hjemme i et forklæde. Med madglæden intakt og ny viden fra studiet, er det nu både madlavning og samspillet med mennesker, oplevelser og god service, der får Hannahs hjerte til at banke i Koalition og i køkkenet derhjemme.

 


Elisa, 01-kopi.jpg

ELISA SANDERHAGE TJÄDER (PÅ BARSEL)

Assistent
+ 45 28 60 23 75
elisa@koalitionkbh.dk

Elisa er assistent i Koalition og varetager en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder administrative opgaver, researcharbejde og bogholderi. 

Ved siden af arbejdet i Koalition studerer Elisa Ernæring og Sundhed med speciale i Fødevarer og Ledelse og har tidligere haft studiearbejde som receptionist og piccoline.

Elisas interesse for mad og bæredygtighed kommer fra barndomshjemmet, der både havde stor køkkenhave, drivhus og høns i baghaven. Inspireret af et par forældre, der altid var klar på kreative eksperimenter i køkkenet, blev Elisa tidligt interesseret i mad og i dag skinner madglæden igennem både i uddannelsesvalg, fremtidsdrømme og egne opskriftsopfindelser.