Nyt


Læs med - her deler vi artikler, debatindlæg og nyt fra Koalition og vores samarbejdspartnere.

 

2. december 2018 — Restaurant Jordnær vinder Danmarks bedste osteret 2018

Restaurant Jordnær laver kongerigets bedste ret med ost! Køkkenchef Eric Kragh Vildgaard og hans dessertkok Mads Juel Olesen bankede med en flan på Thise Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche fire andre michelinrestauranter og fem andre knivskarpe toprestauranter, da Mejeriforeningens kokkekonkurrence Danmarks bedste osteret 2018 blev afgjort søndag 2. december.

Læs mere.

Robin Skjoldborg

18. november 2018 — Danmark vinder verdensmesterskaberne i chokolade

For sjette år i træk hev den kompromisløse og etisk bevidste chokolademager Mikkel Friis-Holm i aftes guld med hjem fra International Chocolate Awards i Firenze. Hele 10 produkter fra Friis-Holm Chokolade fik medaljer.

Læs mere.

Foto: Jesper Rais / Mejeriforeningen / Ost & ko

30. oktober 2018 — Ost & ko udfordrer danske restauranter: Danmarks bedste osteret er 20.000 kr. værd

Er du Danmarks dygtigste ostekok, kan det være, at julen falder tidligt i år. Mejeriforeningens ostekampagne Ost & ko har udskrevet den ultimative ostekonkurrence, som udfordrer Danmarks skarpeste kokke i den vigtige disciplin ”Danmarks bedste osteret”.

Læs mere.

23. oktober 2018 — Jordforbindelse - nu får Frederiksbergs børn skolehaver

Frederiksbergske børn og unges forståelse for natur, havedyrkning og madlavning skal nu på skoleskemaet med helt nye rammer for læringen. Takket være Frederiksberg Fondens støtte til etablering og drift af skolehaver omdanner foreningen Haver til Maver et areal i Frederiksberg Have til grønne og spirende klasseværelser under åben himmel.

Læs mere.

11. oktober 2018 — CPH Food Space A.M.B.A indleder nyt samarbejde med Madkastellet omkring Slagtehusgade 11

Sammen slår vi dørene op til det rå og urbane venue på Slagtehusgade 11. Kreativitet og iværksætterånd er kendetegnet –  helt i den ånd, kan lokalet lejes som rent eventlokale, hvor arrangøren selv står for forplejningen.

Læs mere.

1. oktober 2018 — Kvit sundhedsplattenslageriet Simple Feast!

Er du en ansvarlig virksomhed, så er det hverken modigt, frækt eller fremtiden bevidst at lyve og vildlede for at opnå opmærksomhed skriver Marie i en kommentar på Bureaubiz til Simple Feasts reklamefremstød.

Læs mere.

1. september 2018 — Rådgivningsfirma sender koalitionsstyrker i kamp for bæredygtig madkultur

Kampen for klimavenlig madproduktion og bæredygtig madkultur er mere præsent hos forbrugere og organisationer end nogensinde – og nu ruster en erfaren pr- og kommunikationskvinde sig med specialiserede koalitionsstyrker.

Læs mere.

6. juni 2018 — Populær ostekampagne skydes i gang – igen

Efter tre års massiv oste-massage og en egentlig afsluttet EU-ostekampagne, skyder Mejeriforeningen endnu engang Ost & ko-kampagnen i gang med et åbent og ærligt ostesymposium.

Læs mere.

10. august 2018 — Gastronomisk skovluksus i Skanderborg

FESTIVALMAD – Smukfest forkæler fortsat sit modne og købestærke publikum med et broget tilbud af spiselige antihverdagslækkerier. Redde verden må festivalgæsterne gøre derhjemme, for i bøgeskoven er det kun velsmagen, der tæller.

Læs mere.