Madens Folkemøde 2019: Det skal du opleve på Danmarks første folkemøde for gastronomi og fødevarer

45907617082_725fa5f939_o.jpg

3. maj 2019

Artikel bragt ved Point of View International

Fotos:
Madens Folkemøde

Er østers en luksusspise eller en invasiv plage? Hvorfor vil vi ikke spise krumme gulerødder? Er der for få kvinder i restaurationsbranchen? Og hvordan smager en græshoppe i grunden? 10. og 11. maj åbner Danmarks første folkemøde for gastronomi og fødevarer med store smagsoplevelser og spændende samtaler med en lang række af madens stærkeste stemmer. Marie Sainabou Jeng guider til alt det bedste på Madens Folkemøde 2019.

Bæredygtig fødevareproduktion, gastronomi, madvaner, traditioner og sundhed. Det er blot nogle af de emner, der kommer under luppen, når Engestofte Gods på Lolland-Falster 10. og 11. maj slår stalddørene op til Danmarks første folkemøde for gastronomi og fødevarer. Med Madens Folkemøde 2019 positionerer Lolland-Falsters sig med ét som nyt knudepunkt for madens beslutninger i Danmark.

Ligesom sin politiske søsterfestival på Bornholm vil Madens Folkemøde kredse om samtale og debat. En lang række stemmer i fødevarebranchen, fra ministre og producenter til kokke og forbrugere, kommer til orde, når de klassiske debat-former bliver udfordret med alt fra interviews til live-podcasts og samtaler over fællesspisning.

Læs hele guiden i artiklen udgivet ved Point of View International her.

 
Marie Sainabou Jeng