Invitation til møde om sundhed i medierne

 
Screen Shot 2019-02-12 at 17.23.31.png
 

21. januar 2019

Invitation
Landbrug & Fødevarer
Foto: Koalition

Landbrug & Fødevarer inviterer sundhedsformidlere til møde om sundhedskommunikation i medierne 6. februar på Axelborg i København. Blandt oplægsholderne er Koalitions stifter, Marie Sainabou Jeng.

Matcha, mandeldrik, chiagrød, gojibær og plantefars. Nye typer af fødevarer gør i disse år deres indtog på markedet, og forbrugerne har fået valgmuligheder som aldrig før. Køledisken bugner af plantebaserede alternativer til kød og mælk, og såkaldte superfoods lover guld og grønne skove på sundhedsbarometret.

Gør noget godt for dig selv og for kloden - eller?
Det er ofte sundhed og bæredygtighed, de nye typer af fødevarer markedsfører sig på. Men hvor sunde er superfoods egentlig? Og redder du verden ved at drikke mandeldrik? Hvordan har detailhandelen forandret sig i takt med de nye fødevarer, og hvordan kommer fremtiden til at se ud?

Med en række oplæg og samtaler modereret af forbrugerekspert og tv-vært Anne Glad kaster Landbrug & Fødevarer et 360 graders blik på emnet, når de 6. februar inviterer sundhedsformidlere til møde om sundhedskommunikation på Axelborg.

Hør og mød

  • Bliver du et sundere menneske af superfoods og plantedrik? Ved Anne W. Ravn, aut. Klinisk diætist, forfatter og foredragsholder, Aarhus Universitetshospital

  • Plantefars eller plantefis? Ved Lars Aarup, Analysechef, COOP Danmark

  • Kan de nye fødevarer forandre fremtiden? Ved Louise Byg Kongsholm, Trendforsker med speciale i forbrug og fødevaretrends

  • Hvad vil det sige at spise bæredygtigt? Merete Myrup, Ernæringschef Mejeri, Landbrug & Fødevarer

  • Når virksomhedsaktivister blander sig i samtalen om sundhed. Ved Koalitions stifter og direktør Marie Sainabou Jeng

Marie tager bl.a. udgangspunkt i sin kritiske kommentar til vildledende sundhedskommunikation i BureauBiz.

Hele programmet kan ses her 

Mødet er forbeholdt sundhedsformidlere, og Landbrug & Fødevarer forbeholder sig retten til at udvælge deltagerne ud fra dette kriterie. Tilmelding foregår derudover efter ”først-til-mølle” princippet, og du kan tilmelde dig her.

Deltagelse i mødet er gratis, men der bliver opkrævet et gebyr på 250 kr. ved udeblivelse.

 
Emil Stenz Aardestrup