Danske kommunikatører mødes i jagten på saglighed til sundhedsforvirrede danskere

Danskerne har svært ved at bevare overblikket over, hvad der er sundt og etisk forsvarligt at putte i indkøbskurven. Onsdag mødtes virksomheder, forskere, journalister og influenter til Landbrug & Fødevarers møde Sundhed i medierne for at undersøge, hvordan man sikrer danske forbrugere lødig markedsføring og oplysning, så de kan træffe gode valg – både for sig selv og planeten.

Read More
Emil Stenz Aardestrup
Restaurant Jordnær vinder Danmarks bedste osteret 2018

Restaurant Jordnær laver kongerigets bedste ret med ost! Køkkenchef Eric Kragh Vildgaard og hans dessertkok Mads Juel Olesen bankede med en flan på Thise Blå Grubé, hasselnødssablé, brændte figner og figenescabeche fire andre michelinrestauranter og fem andre knivskarpe toprestauranter, da Mejeriforeningens kokkekonkurrence Danmarks bedste osteret 2018 blev afgjort her til eftermiddag.

Read More
Emil Stenz Aardestrup
Ost & ko udfordrer danske restauranter: Danmarks bedste osteret er 20.000 kr. værd

Er du Danmarks dygtigste ostekok, kan det være, at julen falder tidligt i år. Mejeriforeningens ostekampagne Ost & ko har udskrevet den ultimative ostekonkurrence, som udfordrer Danmarks skarpeste kokke i den vigtige disciplin ”Danmarks bedste osteret”. Om osten indgår i forret, hovedret, dessert eller som del af et rullende ostebord er underordnet, så længe de valgte oste er danske, og retten i øvrigt kan slå benene væk under de benhårde dommere. Men så er det heller ikke blot osteskorper, der er på spil, vinder-retten præmieres med 20.000 kroner ved konkurrencens kåring 2. december i København.

Read More
Emil Stenz Aardestrup
Jordforbindelse - nu får Frederiksbergs børn skolehaver

Hvordan bliver et frø til en gulerod, og hvordan bliver guleroden til en smagfuld suppe? Frederiksbergske børn og unges forståelse for natur, havedyrkning og madlavning skal nu på skoleskemaet med helt nye rammer for læringen. Takket være Frederiksberg Fondens støtte til etablering og drift af skolehaver omdanner foreningen Haver til Maver et areal i Frederiksberg Have til grønne og spirende klasseværelser under åben himmel. Frederiksberg Kommunes skolebørn, lærere og pædagoger forventes at kunne indtage ’Haver til Maver Frederiksberg’ fra april 2019.

Read More
Emil Stenz Aardestrup
Kvit sundhedsplattenslageriet Simple Feast!

Med reklamefremstødet ’Maybe it is time to quit’ springer måltidskassefirmaet Simple Feast ud som professionel plattenslager i egne og købte medier og får taletid i landsdækkende og sociale medier gennem en voldsom forvrængning af virkeligheden. Er det modigt, frækt og fremtiden bevidst at lyve og vildlede for at opnå opmærksomhed? Læs Marie Sainabou Jengs kommentar på Bureaubiz.

Read More
Emil Stenz Aardestrup
Rådgivningsfirma sender koalitionsstyrker i kamp for bæredygtig madkultur

Kampen for klimavenlig madproduktion og bæredygtig madkultur er mere præsent hos forbrugere og organisationer end nogensinde – og nu ruster en erfaren pr- og kommunikationskvinde sig med specialiserede koalitionsstyrker. Navnet er Marie Sainabou Jeng, der efter 10 års selvstændigt virke går i luften med firmaet Koalition. Bevæbnet med en specialist- og partnerskabstankegang vil Koalition drive en bæredygtig udvikling indenfor gastronomi, mad og madkultur i en positiv retning.

Read More
Emil Stenz Aardestrup