Vi rådgiver om pr, kommunikation og projektudvikling for mad-organisationer i kulturel og bæredygtig udvikling.

Læs mere om os

Skærmbillede 2019-03-14 kl. 17.41.52.png

Nyt

15. maj — Indtryk fra verdens første folkemøde om mad: “Den perfekte blanding af faglighed og folkelighed”

Engestofte Gods på Lolland dannede i weekenden ramme om en folkefest af lige dele oplysning og lækkersult, da mere end 8.000 mennesker var samlet til ikke bare Danmarkshistoriens men verdenshistoriens første folkemøde for gastronomi og fødevarer. Vi har spurgt seks madfolk, der arbejder med bæredygtig udvikling, hvad de tog med sig fra Madens Folkemøde 2019.

Læs mere.

2. maj — Fra kombucha til wellness-grise: Mød de danske nominerede til Embla 2019

Den fælles nordiske madpris Embla uddeles for anden gang, når Reykjavik 1. juni er vært for årets store prisuddeling. De syv danske nomineringer til prisen blev torsdag offentliggjort med en række ambitiøse ildsjæle og innovative virksomheder i blandt.  

Læs mere.

3. maj - Madens Folkemøde 2019: Det skal du opleve på Danmarks første folkemøde for gastronomi og fødevarer

10. og 11. maj åbner Danmarks første folkemøde for gastronomi og fødevarer med store smagsoplevelser og spændende samtaler med en lang række af madens stærkeste stemmer. Marie Sainabou Jeng guider til alt det bedste på Madens Folkemøde 2019.

Læs mere.

4. april — Sildebord og samtale på havnefronten i København

I mere end 70 år har Glyngøre leveret sild til de danske frokostborde, og siden 2012 er Glyngøres sild fanget, landet og behandlet i overensstemmelse med Marine Stewardship Councils miljøstandard for bæredygtigt fiskeri. Men hvad vil det egentlig sige? Det mødtes Glyngøre og MSC med en håndfuld bloggere for at tale om og blive klogere på i Cykelkokkens Spisebar på Bølgen i havnen i København fredag 29. marts.

Læs mere.

DSC_1383-kopi.jpg
hegnsholt-3306-kopi.jpg