Artikler

Ord om noget af det, som vi har på hjerte.

27. juni – Madsystembryder: Mia Maja Hansson

Bundlinjer og vækst er blevet ensporet erhvervslingo med en stædig forankring i økonomi. Men hvorfor får den slags begreber os automatisk til at tænke på penge? Det nyeste afsnit af serien om Madsystembrydere tegner et portræt af gastroiværksætteren Mia Maja Hansson, der kæmper for at gøre vækst til et subjektivt begreb og give plads til menneskelige bundlinjer i erhvervslivet.

Læs mere.

Suhrs

15. marts - Den grønne omstilling stormer de danske højskoler

Jorden Kalder, Grøn Guerilla, Omstillingsagent og Madpolitik og Systemkritik. Klima, natur og bæredygtighed indtager i disse år dagsordenen på flere og flere danske højskoler, hvor nye fagretninger bandlyser flyrejser og i stigende grad hiver eleverne væk fra klasselokalerne og ud i det fri.

Læs mere.

21. februar – Aarhus hyldede den brede danske gastronomi med særevent til Michelin Nordic

Det var ikke kun chefkokke og restauratører, der blev hyldet, da årets Michelin-stjerner mandag aften blev uddelt i Aarhus. Med direktør Anna Lund i spidsen satte the Food Organisation of Denmark sig for at samle hele branchen, der bidrager til gastronomiens succes. 500 gæster indtog Aarhus Rådhus til showet Michelin Star Revelation Viewing Event.

Læs mere.

1. december 2018 - Madsystembrydere: Hegnsholt Hønseri

Hegnsholt Hønseri producerer gourmetæg i protest mod landbrugsbureaukratiet og har nogle af landets mest prominente restauranter på kundelisten. Alligevel kæmper de en hård kamp for at få forretningen til at løbe rundt. Johanne Schimming vil udstille og ændre et uholdbart, bureaukratisk landbrugssystem og samtidig lære danskerne, at et æg ikke bare er et æg.

Læs mere.