14706937_561938377326722_8361799853727026419_o.jpg

11. oktober 2018

Pressemeddelelse
CPH Food Space + Madkastellet

CPH Food Space A.M.B.A indleder nyt samarbejde med Madkastellet omkring Slagtehusgade 11

Sammen slår vi dørene op til det rå og urbane venue på Slagtehusgade 11. Kreativitet og iværksætterånd er kendetegnet –  helt i den ånd, kan lokalet lejes som rent eventlokale, hvor arrangøren selv står for forplejningen.

Slagtehusgade 11 er også nyt kontor-domicil for Madkastellet og mad-iværksætterfællesskabet CPH Food Space A.M.B.A. Stedet skal være et ’væksthus’ for innovation, partnerskaber og nytænkning inden for mad og spiseopleveler, hvor erfarne kræfter og undergrundsmiljøet skal krydsbefrugte hinanden. 

For at skabe liv og leben, er det op til arrangørerne om de står for mad og drikke, eller vil bruge Madkastellets prisvindende madløsninger. Rasmus Pors, ejer og medstifter af Madkastellet, er begejstret for stedet og ser frem til at komme helt tæt på CPH Food Space. Han siger:

”Vi startede selv som madiværksættere – faktisk her i Slagtehusgade i nummer 22, hvor vi stadig har lokaler - og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig ånden. Samtidig er vi ydmyge omkring, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling.

Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye venues, tre nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision, skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi kan lære og lære fra os.”

 

CPH Food Space forventer også meget af naboskabet. Mia Maja Hansson fra Kitchen Collective, der er en af drivkræfterne, øjner mange muligheder i at lege sammen med brancheerfarne, der for længst har kastet start-up titlen af sig. Hun siger:

 

”I CPH Food Space arbejder vi åbent, rummeligt og mangfoldigt for, at verden får god, ren og retfærdig mad, og det er en rejse som vi glæder os til at Madkastellet bliver en del af. CPH Food Space er et udviklingsmiljø, både for madiværksættere og vækstvirksomheder, et synligt centrum for madoplevelser, nye tanker for madproduktion og samarbejder i madens verden.

Vi forventer, at Madkastellets store erfaring med såvel mad som events, er noget vi kan lære meget af, og samtidig åbner for, at vi kan få de unikke nye madoplevelser, som vi tilbyder, bredt ud til endnu flere.”